Αρχική » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ » Η νέα εποχή του Μ.Τ.Π.Υ. στην 86η Δ.Ε.Θ.

Η νέα εποχή του Μ.Τ.Π.Υ. στην 86η Δ.Ε.Θ.

Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων με τη συμμετοχή του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισφραγίζει μια χρονιά ορόσημο στα 155 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην οικογένεια των Δημοσίων υπαλλήλων.

Το περίπτερο του Μ.Τ.Π.Υ. τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς επίσης και πλήθος μετόχων και μερισματούχων, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις νέες εξελίξεις στο φορέα μας.

Με όπλα το ανθρώπινο δυναμικό του, την πιο σύγχρονη λέξη της τεχνολογίας και τις συνετές επενδύσεις του, το παλαιότερο ασφαλιστικό Ίδρυμα της χώρας αξιοποιεί πλέον στο έπακρο τη δυναμική του προς όφελος των περίπου 600.000 μελών του.

Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων προχωρά με ταχείς ρυθμούς στη νέα εποχή της ψηφιακής διακυβέρνησης με γνώμονα πάντοτε τη δίκαιη αντιμετώπιση και τη γρήγορη εξυπηρέτηση των μελών του.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η ιστορία και η εξέλιξη του Ταμείου στα 155 έτη της λειτουργίας του. Σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε και να ταξιδέψετε μαζί μας στην πορεία του μέσα στο χρόνο.

                                                                        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μ.Τ.Π.Υ.

                                                                              Επαμεινώνδας Ατσαβές

Βίντεο – Παρουσίαση του ΜΤΠΥ στην 86η Δ.Ε.Θ.

HTML Video embed

Ιστορικό

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

867295